18. Öğrenci Proje Sergisi (Mezuniyet Projesi Dersini Kodlamış Olan Öğrencileri İlgilendirmektedir)

29-30 Mayıs 2023 yılında yüz yüze yapılacak olan 18. Proje Sergisine her yıl olduğu gibi bölümümüz tarafından belirlenecek olan 3 proje grubu katılacaktır. Bölümümüzden proje sergisine katılacak olan grupların belirlenmesi için mezuniyet projesi dersini alan tüm grupların 8 Mayıs 2023 tarihine kadar projelerini tanıtan 1 sayfalık tanıtım metni ile birlikte 5 dakikalık tanıtım videosu hazırlamaları gerekmektedir. Örnek bir video aşağıdaki link’de verilmiştir.

Örnek video bilgilendirme amaçlı olup grup üyelerinin bizzat videoda görünmesine gerek yoktur. Hazırlanan tanıtıcı materyaller egemenguney@hacettepe.edu.tr adresinden Arş. Gör. Egemen GÜNEY’e 8 Mayıs 2023 tarihine kadar iletilmesi gerekmektedir.